Pages

Thursday, February 14, 2013

Kisah Sesi Memburu Pickup


Ke satu arah tertentu
Kulepaskan pandangan ku
Ke tempat tiada arah tuju
Mencari pickup nan satu.

Asyik terkenang asyik terbayang
Sampai sekarang jiwa tak tenang

Melihat jentera pickup hati cemburu
Tiada wang bila poket diseluk
Tiada jemu aku memburu
Hingga pickup dapat ku peluk

 Sorotan Kisah Pemburuan:


Jumpa Semasa balik dari teluk batik..melalui sabak bernam.
Pickup Mazda Ute..dlm bengkel owner tgh project sesuatu..




Kemudian jumpa pulak model yang sama - mazda ute..
owner letak sampai 25K.. ??? Apakah dia pkir dia sorang saja ada pickup dlm malaysia?
Xmau jual cakap je..hehe




Merisik lagi model mazda ni..kali ini di perak.
Pickup ada owner..owner tgh repair xnak jual.






Cuba berjinak2 dgn daihatsu pickup Hijet. Model ni masih belom diketengahkan di Malaysia..tp dinegara2 thai dan indon dh ada puak2 ni dok rancak main hijet.
 


Area Setiawan-Bota:




Cari Datsun 720 tp nk yg rare2 seperti King Cab Double Cabin ataupn lampu Bulat.

720 Double Cabin yg ditemui di Perak. harga xtahan 14K.


Ini 720 depan rumah..Lampu Bulat2..Tapi masa penentu segalanya.




Ini pulak Isuzu klu xsalah..area jalan lama tapah-tanjung malim..tp model isuzu xlekat plak dgn jiwa aku..walaucamna pn rare jgak ni..




Mengintai pulak Datsun 620..

Menjengguk pickup 620 pulak disekitar pahang..
Ini pula pickup 620 di Perak..owner nak 9K..






 Sudah Puas Otak Memikir..
Bukan Tepuk Sebelah Tangan..
Pemburuan Belum Berakhir...
Pencarian Masih Diteruskan..

6 comments:

  1. Hi,

    Boleh tak bagi tahu di mana you dapat cari itu daihatsu pickup Hijet? Saya duk cari dan mahu beli satu untuk jual barang~ boleh share?

    terima kasih banyak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sbuah area langkap t.intan...blh washap or msej sy..price 7rb...hrga blh runding no.0195196935

      Delete
    2. Ada sbuah area langkap t.intan...blh washap or msej sy..price 7rb...hrga blh runding no.0195196935

      Delete
    3. Ada sbuah area langkap t.intan...blh washap or msej sy..price 7rb...hrga blh runding no.0195196935

      Delete
  2. model apa yg ada kat langkap tu?

    ReplyDelete
  3. boleh share no owner yg nak jual rm9k tu?

    ReplyDelete