Pages

Thursday, August 16, 2012

Penjagaan Kereta Lama di MHI TV3

Pagi Selasa 14hb Aug 2012. Wakil MHI dari TV3 menelefon aku utk ditemuramah mengenai penjagaan dan pesediaan kereta lama utk balik beraya. Aku dioffice dan tak available. Datang office pun aku naik moto..
Aku cuba contact otai2 KKL contohnya seperti chef, syuk, safri dll semua xavailable..semua tgh bz abiskan kerja sebelum raya.
Terlintas difikiran utk mewakilkan basir. dia pn keja pomen dan mesti bole diinterview. Terus call dia suruh jadi wakil..dia pulak malu dan pass kat abang dia Hafiz. Mula2 nk guna kereta 910 basir utk MHI tu. Tapi TV3 cakap keta tu dh tak standard. Jadi terpaksa la import kereta Mamat. Hafiz plak wakil belakon sbagai owner kereta tu..hehe..Nice acting anyway.
Video dibawah aku record melalui camera aku ja. Pada sesiapa yg xsempat nk tgok. Bole la Tgok video tersebut.


No comments:

Post a Comment